General

Prou a les violacions.

Cada vegada hi ha més noies que han sigut violades després que l’agressor introduís drogues al seu got per després poder aprofitar-se d’elles. És per aquesta raó que tres estudiants d’un institut de Miami (Estats Units), han decidit prendre mesures i han creat un dispositiu revolucionari que es la possible solució que no puguin continuar aprofitant-se dels cossos d’aquestes víctimes.
Es tracta d’una canya que detecta les substàncies més utilitzades pels violadors en les begudes per drogar a les víctimes. La canya consta de dues tires, i si s’introdueix en una beguda que conté drogues, la tira es torna de color blau fosc.
Tot i que les tres noies encara estan treballant per perfeccionar el projecte, tenen l’esperança que alguna empresa comercialitzi aquestes canyes i les distribueixi als bars per poder evitar més casos de violació.

Font: adolescents.cat

la-tira-de-la-pajita-de-coloro-cambia-de-color-si-detecta-la-sustancia

ghb-pastilla-violacion

Anuncis

3 thoughts on “Prou a les violacions.

  1. Trobo que esta molt bé, de fet, si que es veritat que cada vegada hi han més coses per prevenir les violacions. Una d’elles també es l’esmalt d’ungles que canvia de color amb el contacte amb les drogues.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s