General

Celebrem Santa Joaquima a l’escola

Com cada any, el dia 22 de maig, l’escola celebra el dia de Santa Joaquima, la nostra fundadora. L’escola ho va celebrar realitzant diferents activitats al llarg del dia i commemorant-lo.

Infantil i Primària: Al matí es van reunir amb la resta de l’escola per fer la celebració de Santa Joaquima. Al finalitzar la celebració van baixar a les respectives classes i van realitzar un taller proposat pels professors de pastoral. Consistia en dibuixar i pintar un vitrall, cada nen feia un tall de rodona i al acabar s’ajuntaven per crear un cercle. Després del pati van veure uns vídeos també proposats per la gent de pastoral. A la tarda, per donar per conclosa la jornada van anar al pavelló a veure una obra representada pels alumnes de 1r de la ESO.

Eso: Al matí tota la ESO i Batxillerat van començar la jornada amb un Kahoot amb preguntes sobre la vida de St Joaquima. Després es va reunir al pavelló i l’alumnat i el professorat van honorar a la gent que havia fet alguna cosa important per l’escola, que no en van ser pocs.

Còpia de IMG-20170522-WA0002
Alguns dels alumnes que van ser honorats.

Còpia de 20170522_094045

Després, més tard va arribar la resta de l’escola i van celebrar i cantar tots junts la cançó de Santa Joaquima. Després de la celebració, tots els alumnes van anar a diferents xerrades. Els de primer van fer una xerrada amb la Carla Salvadó.

 

Còpia de 20170522_100900
Els alumnes de 3r i 4rt en una xerrada on es parlava dels refugiats

Còpia de 20170522_090616Els de segon amb l’Emma Guillamet. Els de tercer i quart una xerrada que donaven uns nois que havien estat en un camp de refugiats, i parlaven de les necessitats que tenien i que podia fer la gent per  ajudar-los Posteriorment, després de l’hora del pati van realitzar les activitats que els alumnes de Batxillerat havien preparat per ells prèviament.

Algunes de les activitats que podien escollir eren aquestes entre d’altres:

  • Dansa
  • Karaoke
  • Teatre
  • Nutella Creations
  • Jocs cucanya
  • 3×3 Bàsquet
  • Gimcana
  • Emocions a la fotografia
  • Zumba i bodycombat
  • Escaperoom

Per finalitzar la jornada a la tarda tota la ESO es va reunir al teatre La Gorga per veure dues obres de teatre representades pels alumnes de segon i tercer.

Còpia de 20170522_120218
Alumnes realitzant les activitats que havien preparat els alumnes de 1r de batxillerat

Còpia de 20170522_122550

Batxillerat: Al matí, juntament amb els alumnes de la ESO es van reunir al pavelló per honorar als alumnes i celebrar el dia. Després van començar a preparar les activitats que tenien preparades pels alumnes de la ESO.

Laia Gràcia, Mar Joffre, Clara Marquès, Manuela Pérez i Mireia Salvador

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s