General

3r d’ESO remullats a Empuriabrava!

El passat dijous 8 de Juny els alumnes de 3r d’ESO vam anar d’excursió a Empuriabrava per practicar esports d’aigua com són el Caiac, el Paddle Surf i el Windsurf.

La jornada va començar a les 8:30 al camp de futbol on agafariem l’autocar que ens portaria fins a Empuriabrava. Després d’ aproximadament una hora de trajecte vam arribar al nostre destí tan desitjat. En arribar el primer que vam fer va ser esmorzar per agafar forces pel dia tan emocionant que ens esperava a tots.  Després d’esmorzar ens vam reunir amb els monitors que ens van separar en grups d’ entre 12 i 14 persones i a cada grup ens van assignar una lletra.

*A partir d’aquest moment explicaré el dia del grup D ja que és el que vam viure, tot i que les activitats van ser les mateixes per tots els alumnes.*

Processed with VSCO with hb2 preset
El grup D

Just després de separar-no, el grup D vam reunir-nos amb les monitores amb les quals realitzariem la nostra primera activitat. Després d’explicar-nos algunes mesures de seguretat  i aconsellar-nos per poder realitzar l’activitat amb èxit vam agafar les taules i les pales i vam començar l’activitat. Al principi  totes vam començar de genolls ja que la majoria no ho havíem fet mai, recorreguent poc a poc el tros de riba; després ja totes ens vam aixecar i vam seguir recorreguent el tros de riba per on feiem les activitats. Per finalitzar la activitat vam intentar fer jocs sobre la taula, on més d’una va acabar a l’aigua.

IMG_7414
Monitors explicant l’activitat
Processed with VSCO with hb2 preset
El grup D fent paddle surf amb la taula gegant
IMG_7397
Caiac
IMG_7389
Paddle Surf

La següent activitat  va ser caiac, on cal ressaltar que ens van tocar dos monitors molt enrotllats. Per començar, com en l’activitat anterior ens van explicar una mica com anava el caiac, que havíem de fer en cas de que bolquéssim, etc. Moments després ens vam muntar en el caiac (que era de dos) i vam començar l’activitat.  Havíem de fer tot el que ens proposava el monitor, per exemple que el company que anava darrere s’aixeques sobre la part de darrere del caiac, entre moltes altres. En general l’activitat va anar genial, sense cap problema, però tot s’ha de dir: alguna parella va caure a l’aigua uns quants cops.

Després del caiac la següent activitat era paddle surf un altre vegada, però aquest cop en una taula gegant on ens pujàvem sis persones; com ja sabíem com anava vam començar directament amb l’activitat, però no tot va ser tan fàcil com l’última vegada ja que conduir  una taula sis persones no és gens senzill. No vam fer gaire, ja que el nostre grup vam perdre el control de la taula i tornar a la vora del riu va trigar bastant. Com no vam tenir gaire temps vam acabar fer un joc amb les pales a la sorra i per finalitzar l’activitat vam lliscar per la taula de paddle per després acabar al riu.

Per finalitzar la jornada vam fer Windsurf; personalment i d’acord amb l’opinió de molts companys, va ser l’activitat que més va agradar. Els monitors van començar explicant-nos amb demostracions a l’aigua que havíem de fer, com aixecàvem la taula, com giràvem… Quan ens va quedar una mica clar vam pujar-nos a les taules i vam començar l’activitat. En realitat els monitors ens van deixar anar una mica per lliure ja que no és una activitat que puguis ajudar molt, sobretot si és amb tantes persones. Vam estar practicant i caient a l’aigua durant tota l’activitat (no és gens fàcil, el Windsurf) i ja per acabar vam recollir tot el material i vam ajudar a guardar-lo.

IMG_7480

Per tancar la jornada vam dinar i ja vam agafar l’autocar que ens retornaria a casa.

Manuela Pérez.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s